Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Niciun sector de drum naţional nu este închis

13 drumuri din patru judeţe rămân restricționate

Ministerul de Interne anunţă că în prezent mai sunt restricţii pe 13 drumuri din patru judeţe, astfel încât angajaţii CNAIR să poată interveni pentru deszăpezire.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.03.2018 - 11:01

Circulaţia este restricţionată pe drumul naţional 22 D din judeţul Tulcea şi oprită pe 12 drumuri din judeţele Ialomiţa, Olt şi Vrancea.

La Punctul de Trecere a Frontierei Bechet este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa maximă admisă mai mică de 3,5 tone, aceasta fiind deviată către Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, iar traficul cu feribotul între Turnu Măgurele şi Nikopole este blocat.

Niciun sector de drum naţional nu este închis, sâmbătă dimineaţă, arată CNAIR. Şoferii sunt sfătuiţi în continuare să se informeze înainte de a pleca la drum şi să aibă maşinile echipate de iarnă.

Peste 230 de persoane care au rămas blocate cu autoturismele pe drumurile înzăpezite au fost scoase de pompieri, poliţişti şi jandarmi, fiind transportate în zone sigure. În zonele afectate de ninsoare şi viscol, s-a intervenit la 16 cazuri medicale mai deosebite, toate persoanele fiind salvate, mai spune sursa citată.

Comentarii

loading...