Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

12 apeluri la Salvamont, în ultimele 24 de ore. În ce masive muntoase au fost urgențele

Salvamontiştii au primit, în ultimele 24 de ore, 12 apeluri de urgenţă de la turişti care au avut nevoie de ajutor.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

22.04.2018 - 08:01

Potrivit Salvamont România, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont, s-au primit 12 apeluri de urgenţă: două apeluri pentru Salvamont Gorj, două apeluri pentru Salvamont Municipiul Braşov, un apel pentru Salvamont Bistriţa Năsăud, un apel pentru Salvamont Bihor, un apel pentru Salvamont Cluj, două apeluri pentru Judeţul Neamţ, un apel pentru Judeţul Braşov, un apel pentru Judeţul Cluj şi un apel pentru Judeţul Bacău.

Salvamontiştii au intervenit pentru acordarea primului ajutor şi salvarea turiştilor care au avut nevoie de ajutor. De asemenea s-au mai primit opt apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre zona montană.

Potrivit meteorologilor, în masivele Făgăraş şi Bucegi, la altitudini de peste 1.800 de metri, este risc însemnat de producere a avalanşelor. Stratul de zăpadă are 166 de centimetri la Bâlea Lac şi 142 la Vârful Omu.

Comentarii

loading...