13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSocial1000 de alergători iau startul sâmbătă la Crosul IT-iștilor

1000 de alergători iau startul sâmbătă la Crosul IT-iștilor

Aproximativ 1000 de persoane vor participa sâmbătă, în Parcul Tineretului, la cea de-a șasea ediție a Crosului IT-iștilor powered by Infodesign.

Sub deviza Log out, shut down, go run!, cei înscriși la eveniment sunt invitați astfel să se deconecteze de la calculatoare și alte gadgeturi și să se conecteze la energia minuntată pe care comunitatea IT a demonstrat că o are timp de cinci ediții consecutive.

Programul crosului începe cu distribuirea kiturilor de concurs, la ora 7:30, continuă cu sesiunea de încălzire asigurată de antrenorul și expertul în nutriție, Claudiu Porof,  urmând ca startul competiției să fie dat la ora 9:30 de ambasadorul evenimentului, Bogdan Vintilă. Cu o experiență de peste 20 de ani în fotbalul românesc, Bogdan Vintilă a susținut cu trup și suflet echipa FC Argeș din poziția de portar, a reprezentat România cu mândrie la echipa națională și a aplicat vasta experiență dobândită din poziția de antrenor secund la Galatasaray şi FC Viitorul, alături de Gheorghe Hagi.

Pe lângă Bogdan Vintilă, mai susține Crosul IT-iștilor și FcPlayer Junior, o echipă de fotbaliști multiplu premiată, care cu siguranță îi va cuceri pe cei prezenți. Cele mai rapide 24 de persoane vor primi astfel medaliile și premiile chiar din mâinile acestor copii, care au dovedit că prin efort și determinare, poți să cucerești orice podium. Și pentru că, la Crosul IT-iștilor, nu doar cei care scot cei mai buni timpi sunt învingători, vor mai fi acordate și alte 13 premii surpriză.

Concurenții și-au exprimat opțiunea de a alerga la cursa Hobby 3 km (o tură de lac) sau la cursa Expert 10 km (trei ture de lac).

Detaliile privind programul și regulamentul crosului se regăsesc pe site-ul www.infodesign.ro sau pe pagina de facebook dedicată evenimentului Crosul IT-iștilor.

Competiția, premiată cu mențiune la Romanian CSR Awards 2018, este organizată de Infodesign, în parteneriat cu F-Secure România care au asigurat participarea gratuită pentru 90% dintre alergători, în limita kiturilor disponibile.

Crosul IT-iștilor este susținut de România Liberă, iar un aport considerabil în susținerea crosului îl au și sponsorii: Codezilla, Redis Nutriție, Aqua Carpatica, Mojo Sailing, Discovery Arena, Anvergura, Buff România, Orange, Genesis, Marvo, Nutrislim, The Cage, Answear, Kineto Land, GoPro și Sano. 

Despre Infodesign: Cu o experiență de peste 26 de ani pe piața națională și internațională, Infodesign oferă servicii din domenii variate: Soluții IT, Programare Web & Mobile, Creație și producție publicitară, Servicii Financiar – Contabile. Infodesign Group este o societate cu capital 100% românesc, cu sedii în București, Iași și Bulgaria.

Cele mai citite

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...
Ultima oră
Pe aceeași temă