Victor Costache (Foto: Facebook)

Victor Costache: Românii trebuie să aibă servicii medicale și medicamente la fel de bune ca în UE

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a declarat, în mesajul său de Anul Nou, că românii trebuie să beneficieze de servicii medicale și de medicamente la fel de bune ca în celelalte țări din Uniunea Europeană.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 04.01.2020 - 12:36

"Ca ministru al Sănătății voi milita pentru ca toți pacienții din România, indiferent de statutul lor social, să aibă acces la servicii medicale de calitate și la medicamente, ca și ceilalți cetățeni ai UE", a a anunțat ministrul Victor Costache într-un mesaj postat pe Facebook.

"La începutul anului doresc să transmit un gând de respect şi apreciere pentru toţi profesioniştii din Sănătate care înţeleg să îşi facă datoria corect şi cu responsabilitate şi care salvează vieţi zi de zi, inclusiv de Sărbători, când majoritatea este acasă cu cei dragi. Transmit un gând tuturor pacienţilor, dar şi cetăţenilor acestei ţări şi vreau să îi asigur că echipa din cadrul Ministerului Sănătăţii va face tot ce depinde din punct de vedere administrativ şi al politicilor publice, pentru creşterea calităţii serviciilor medicale şi a siguranţei pacientului în unităţile sanitare. Ne dorim deschiderea sistemului sanitar românesc către lume", a anunțat ministrul Victor Costache.

 

Comentarii