Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos

Valul al doilea al pandemiei este deja în Spania și se va extinde spre restul Europei

Spania a intrat în cel de-al doilea val al pandemiei, care urmează a se extinde spre restul Europei, indică un studiu realizat de un spital și de o universitate din provincia Catalonia.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

07.09.2020 - 23:53

Spitalul Universitar din orașul Barcelona și Universitatea Politehnică din Catalonia au finalizat acest studiu la data de 2 septembrie 2020 și l-au transmis Comisiei Europene.

Documentul se intitulează ''Analize şi previziuni referitoare la COVID-19 pentru UE - EFTA - Regatul Unit şi alte ţări''.

Studiul provenit din Spania avertizează Uniunea Europeană că ne aflăm într-un moment - cheie pentru a stopa un al doilea val al pandemiei.

În caz contrar, susțin autorii studiului, Europa ar putea reveni la o situaţie similară celei din luna martie, când epidemia de coronavirus începea să se extindă necontrolat.

Comentarii