Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Un student de la Academia Forțelor Terestre a fost găsit infectat cu coronavirus

Un student de la Academia Forțelor Terestre, cu sediul la Sibiu, a fost găsit infectat cu noul coronavirus, informează, luni, Televiziunea națională.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

07.09.2020 - 18:44

Un student de la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu a obținut un rezultat pozitiv la testarea pentru noul coronavirus.

Mai multe persoane cu care studentul intrase în ultima perioadă în contact au fost izolate.

„Vă informăm că în prezent o persoană studentă în cadrul academiei a fost confirmată pozitiv în urma testării SARS-CoV-2. Ca urmare a acestui fapt, DSP a identificat 2 contacți, pentru care s-a impus măsura izolării și care în cursul zilei de astăzi au fost testați. De asemenea, a mai fost testată și o a treia persoană ca măsură de prevenție”, a anunțat Prefectura Județului Sibiu.

Comentarii