Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un medic se află în stare foarte gravă, după gărzi epuizante în spital

Un medic de la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare se află în stare foarte gravă, după ce a suferit o hemoragie cerebrală.

Share

Elena Marinescu 0 comentarii

Actualizat: 23.05.2019 - 23:20

Un tânăr medic internist, care făcea cel puţin patru gărzi pe lună ca angajat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, se află în stare deosebit de gravă, cu hemoragie cerebrală severă, femeia fiind transportată de urgenţă la Clinica de Neuro-Chirurgie din Târgu Mureș.

 

Dr. Reka Meszaros, în vârstă de 42 de ani şi mamă a trei copii, a fost găsită în această dimineață de către membrii familiei în stare de inconștiență. După cum informează gazetanord-vest.ro, ea a fost adusă la Urgențe, unde i s-a făcut o tomografie cerebrală, ocazie cu care s-a pus și diagnosticul: hemoragie cerebrală. Medicii sătmăreni au decis transferul pacientei cu elicopterul SMURD la Clinica de Neuro-Chirurgie din Târgu Mureș. 

Prognosticul medicilor în ceea ce privește viața doctoriței din Satu Mare este foarte rezervat. În același timp, medicul sătmărean a primit mai multe mesaje de încurajare, atât din partea foștilor ei pacienți, cât și din partea colegilor de la Spitalul Județean Satu Mare.

 

Comentarii

loading...

Ziarul PDF

AD