Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un bărbat de 43 de ani, internat cu gripă, a murit la spitalul din Sibiu

Un pacient de 43 de ani a murit la Spitalul Județean din Sibiu, unde fusese internat cu gripă.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 27.01.2020 - 16:34

Bărbatul de 43 de ani, care fusese internat cu gripă, a decedat în urma unui stop cardio-respirator, au anunţat luni, într-un comunicat de presă, reprezentanţii Spitalului Județean din Sibiu.

"Vă informăm că pacientul în vârstă de 43 de ani pentru care analizele de laborator la Institutul Cantacuzino au confirmat prezenţa virusului gripal şi care a fost internat în carul Secţiei Clinice ATI a SCJU Sibiu a decedat. Decesul a avut loc în data de 26 ianuarie, în urma unui stop cardio-respirator neresuscitabil", menționează comunicatul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Bărbatul fusese internat în Spitalul Județean la data de 12 ianuarie.

"În perioada 24.01 - 26.01 inclusiv, în cadrul Secţiei Clinice Boli infecţioase au fost consemnate zece cazuri de suspiciune de gripă pe baza testelor rapide, dintre care patru persoane au fost internate. De asemenea, au mai fost internate zece persoane cu suspiciune de gripă pe baza diagnosticelor clinice. Pacienţii sunt stabili şi sub tratament, internaţi în cadrul secţiei Boli Infecţioase", precizează comunicatul transmis, luni, de Spitalul Județean Sibiu.

Comentarii