Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un angajat din structura centrală a MAE este infectat cu coronavirus

Un angajat cu atribuţii de execuţie din structura centrală a Ministerului Afacerilor Externe (MAE) a fost confirmat pozitiv la testarea pentru Covid-19.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

13.05.2020 - 23:06

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), confirmarea pozitivă în urma testării a fost primită în ziua de miercuri, 13 mai.

"Din dispoziţia conducerii MAE, au fost luate măsurile care se impun în relaţia cu autorităţile competente, respectiv măsuri de protecţie pentru restul colectivului", precizează comunicatul MAE.

Comentarii

loading...