12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSănătateTrei șefi de la Autoritatea pentru Digitalizarea României au coronavirus

Trei șefi de la Autoritatea pentru Digitalizarea României au coronavirus

Trei persoane cu funcții de conducere de la Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) au fost depistate pozitiv la testarea pentru coronavirus, a anunțat, miercuri, ADR.

“Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) informează că, în cursul zilelor de 29 și 30 septembrie, trei persoane cu funcții de conducere în cadrul ADR au fost depistate pozitiv cu SARS-CoV-2. În regim de urgență, au fost informate toate departamentele din cadrul instituției și au fost luate toate măsurile care se impun în relația cu autoritățile competente, precum și măsurile de protecție pentru colegi și colaboratori”, precizează comunicatul ADR.

În prezent, în cadrul Autorității pentru Digitalizarea României, angajații își desfășoară activitatea în regim mixt – atât cu prezență fizică și prin telemuncă.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă