Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tătaru, despre suspecți: Peste 30.000 nu mai sunt în izolare, peste 1200 nu mai sunt în carantină

Ministrul Nelu Tătaru a anunțat că, după decizia CCR care a anulat obligația izolării, "peste 30.000 dintre cei care erau în izolare nu mai sunt în izolare, peste 1200 dintre cei care erau în carantină nu mai sunt în carantină".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 08.07.2020 - 17:01

După decizia CCR care a fost publicată în Monitorul Oficial la data de 2 iulie, "peste 30.000 dintre cei care erau în izolare nu mai sunt în izolare, peste 1200 dintre cei care erau în carantină nu mai sunt în carantină", a anunțat, în după-amiaza zilei de miercuri, 8 iulie, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

La această situație s-a ajuns pentru că persoanele suspecte de coronavirus sau chiar cele care au forme ușoare sau medii de coronavirus nu mai sunt obligate să rămână nici în izolare, nici în carantină, nici în spital.

În spitalele Covid din România au rămas doar acei pacienți cu forme "medii - grave" de coronavirus, a precizat ministrul Tătaru.

Acesta este contextul în care, în ultimele 24 de ore, adică de marți până miercuri, în România s-au înregistrat 555 de cazuri noi confirmate cu coronavirus.

Comentarii