Foto: Inquam Photos

Streinu Cercel: Noi am scris legislația sanitară pe genunchi

Medicul Adrian Streinu Cercel a declarat că, în domeniul combaterii pandemiei, "noi am scris legislaţia acum pe genunchi, aşa au fost vremurile".

Mihai Diac 0 comentarii

18.10.2020 - 19:26

"Vom scăpa de pandemia asta, cu siguranţă. Câţi dintre noi, nu ştiu să vă spun, dar vom scăpa de ea. Vor veni celelalte generaţii care trebuie să fie şi ele protejate şi să ştie din timp ce au de făcut. Noi am scris legislaţia acum pe genunchi, aşa au fost vremurile. Pe genunchi am scris-o, cu erori a ieşit. Multe, puţine, nu asta este problema. Important este că acum avem ce să utilizăm şi trebuie puse în practică. Pe urmă le schimbăm, evident", a declarat medicul Adrian Steinu-Cercel duminică, într-o conferinţă de presă susținută la sediul central al PSD.

Medicul, care este manager la Institutul "Matei Balș", a oferit și câteva indicații legate de tratamentul specific pandemiei.

"Noi am dat doze mai mici şi nu am avut nicio problemă legată de Hidroxiclorochină, ba, mai mult, aceasta dată de la început face bine. La cazurile severe, Hidroxiclorochina nu îşi mai are locul, nici Remdesivir", a declarat medicul Adrian Streinu-Cercel.

El a făcut aceste precizări în contextul în care, duminică, și-a anunțat candidatura, pe lista PSD, la alegerile parlamentare din decembrie 2020.

Comentarii