21.5 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSănătateStatul New York va testa vaccinul propus de Trump întrucât nu are...

Statul New York va testa vaccinul propus de Trump întrucât nu are încredere în actualul președinte

Anunțul referitor la verificarea vaccinului contra Covid înainte de a-l distribui către populație a fost făcut de guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo (Partidul Democrat).

„Nu voi avea încredere în Guvern cu privire la siguranţa vaccinului şi nu îl voi recomanda cetățenilor din New York”, a avertizat guvernatorul Andrew Cuomo.

Donald Trump a anunțat de mai multe ori că se lucrează la un vaccin împotriva Covid-19, vaccin care ar putea fi pus la punct chiar mai înainte de data de 3 noiembrie, când sunt programate alegerile prezidențiale din SUA.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă