9.9 C
București
sâmbătă, 16 martie 2024
AcasăSănătateSpune STOP trecerii timpului cu oxigen hiperbaric

Spune STOP trecerii timpului cu oxigen hiperbaric

Stilul de viata stresant si nesanatos, precum si traiul in mediile poluate conduc la aparitia oboselii cronice si a unor tulburari provocate de scaderea nivelului de oxigen in tesuturi si de scaderea circulatiei sangvine.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric restabileste oxigenarea celulelor, circulația sangvină și stimuleaza functiile organelor interne.

Rezultate spectaculoase intr-un timp scurt!

Terapia Ogygenera PRO amelioreaza ridurile fine, petele pigmentare, porii dilatati si conduce astfel la reintinerirea pielii, in doar cateva sedinte a cate 15 minute, cu o frecventa de aproximativ 1 sedinta/ saptamana.

Cum functioneaza?

5 tehnologii revolutionare intr-un singur echipament:

· Oxygen Hiperbaric: oxigenul sub presiune este introdus in cele mai profunde straturi ale pielii. Datorita oxigenarii si imbunatatirii respiratiei celulare, este stimulata circulatia sangvina, regenerarea celulara si pielea este hidratata in profunzime prin stimularea productiei de elastina si colagen.

· Phooton OxygenMask + InfraRed Soft Laser: stimuleaza metabolismul celular si secretia de colagen si elastina la nivel cutanat.

· Microdermoabraziunea cu particule de diamant: stimuleaza epiderma si circulatia sangvina, eliminand petele pigmentare si semnele de imbatranire.

· Radiofrecventa Multipolara: trateaza tesuturile cu precizie stimuland productia de colagen si elastina.

· Mezoterapie Virtuala: penetreaza in profunzime principii active, ajuta la o hidratare mai buna, previne aparitia ridurilor, stimuleaza regenerarea celulara.

OXYGENERA PRO – Concept unic in tratamentele faciale cu Oxigen Hiperbaric, InfraRed Soft Laser, Microdermoabraziune, RF si Mezoterapie virtuala

Terapia Oxygenera PRO ajuta la oxigenarea si regenerarea celulară, oferind rezultate imediate cu efect de lifting instant, trateaza cicatricile post acneice, petele pigmentare si uniformizează textura pielii, inlocuind cu succes injectiile cu acid hialuronic.

Avantaje

· Reface elasticitatea si ofera luminozitate tenului;

· Oxigen hiperbaric de puritate medicala 98%;

· Inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu Botox sau Acid Hialuronic;

· Detine conceptul Soft Laser ce infuzeaza ingredientele active pana in derm.

Tratamentul cu Ogygenera PRO amelioreaza cu pana la 80% ridurile fine, in doar cateva sedinte a cate 15 minute, cu o frecventa de aproximativ 1 sedinta/ saptamana.

Mai mult, daca te confurnti cu pete pigmentare sau cu pori dilatati, in aceleasi 15 minute culoarea pielii tale se va uniformiza, iar marimea porilor va fi redusa. Cu alte cuvinte, tenul este regenerat complet, cu rezultate vizibile inca de la prima sedinta.

Poti incerca acest tip de tratament aici.

 

Autor: Beatrice-Larisa Molnar

 

Cele mai citite

Alexia Eram, secrete din relația cu Mario Fresh. Cine a spus primul “te iubesc”

În cadrul unei festivități fastuoase, revista condusă de Andreea Esca și în care activează și Alexia Eram, fata prezentatoarei TV, a sărbătorit recent lansarea...

Mircea Geoană avertizează: “Trebuie să ne pregătim pentru încă câţiva ani de zile pentru o relaţie tensionată cu Rusia”

Mircea Geoană atenționează că va urma o perioadă lungă de tensiune cu Rusia. Într-un discurs susținut sâmbătă la Constanța, Geoană a subliniat că Rusia...

Un bărbat a fost prins drogat și cu permisul suspendat pe A3

Un bărbat depistat pozitiv la controlul antidrog şi cu permisul de conducere suspendat a fost oprit, sâmbătă, de poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrăzi A3,...
Ultima oră
Pe aceeași temă