Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos

Spitalul Ministerului de Interne va avea o bancă de plasmă

Spitalul Ministerului de Interne va avea o bancă de plasmă care fi pusă la dispoziția tuturor bolnavilor din România, a anunțat, marți, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 27.10.2020 - 17:17

Spitalul de Urgență "Dimitrie Gerota" al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) va avea o bancă de plasmă care fi pusă la dispoziția tuturor bolnavilor din România, a anunțat, marți, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

La acest spital din București, mai întâi se va crea un centru de recoltare sânge și plasmă autoimună, după care se va crea o bancă de plasmă, a precizat ministrul de Interne, Marcel Vela.

"Pentru unele persoane, plasma donată de persoane care s-au vindecat de Covid 19 poate reprezenta unica șansă la viață", a subliniat ministrul Marcel Vela.

Comentarii