Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: INQUAM PHOTOS

Spitale modulare și containere de logistică medicală, decontate din fonduri europene

Proiectele pentru capabilități medicale primesc din nou finanțare. Fiecare unitate sanitară va putea depune și solicita decontarea cheltuielilor pentru achiziția de spitale modulare ori containere de logistică medicală.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 19.11.2020 - 09:35

Apelul de proiecte pentru achiziția de unități medicale mobile de diagnostic și tratament în combaterea pandemiei de Covid-19, cu finanțare prin Programul Operațional Infrastructură Mare, a fost deschis, a anunțat Ionel Dancă, șeful Cancelariei primului ministru.

„Este vorba despre acele spitale modulare şi containere de logistică medicală care pot fi ataşate unor unităţi sanitare. Orice unitate sanitară va putea depune şi solicita decontarea cheltuielilor pentru realizarea unor astfel de obiective medicale mobile asociate unităţilor sanitare respective.”, a precizat miercuri Ionel Dancă.

Șeful Cancelariei premierului a adăugat că acest apel de proiecte își extinde aria de aplicare și pentru alți beneficiari din sistemul sanitar cum ar fi spitalele de urgență și institutele medicale.

Comentarii