Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PANDEMIE COVID-19 Lupta împotriva microbilor

Soluții eficiente împotriva microbilor

Pentru un stil de viață sănătos, curățenia și igiena reprezintă cei mai importanți factori.

Share

Adriana Constantinescu 0 comentarii

21.09.2020 - 19:54

>> utilizați metode și substanțe profesionale de curățare și igienizare a suprafețelor


 
>> se poate realiza o decontaminare de aproximativ 95-98%


 
>> este indicat să se folosească dezinfectant bactericid

 

Mediul în care trăim este ideal dezvoltării bacteriilor, iar curățenia este cea care ne ajută să îi evităm și să ne păstrăm viața sănătoasă. Astfel, se îndepărtează microorganismele de pe suprafețe, obiecte sau piele, odată cu îndepărtarea prafului și a substanțelor organice.


Utilizând metode și substanțe profesionale de curățare și igienizare a suprafețelor încăperilor, obiectelor și echipamentelor, se poate realiza o decontaminare de aproximativ 95-98%, rezultate foarte apropiate de cele ale unei dezinfecții profesionale. Principalul avantaj al unei curățenii amănunțite este faptul că aceasta acționează asupra tuturor microorganismelor. Pentru ca igienizarea suprafețelor să se realizeze în cele mai bune condiții, este indicat să se folosească dezinfectant bactericid, care se poate folosi pentru dezinfecția suprafețelor, pardoselilor, obiectelor sanitare ceramice, vaselor de toaletă, chiuvetelor, materialelor și echipamentelor, mobilierului.


 
Curățarea și igienizarea corectă a mâinilor

 


Mâinile au un rol important în răspândirea rapidă a microorganismelor și a bolilor, deoarece intră în contact cu suprafețe variate și fără sa ne dăm seama, le putem duce cu ușurință la față. De aceea este esențial să le spălăm și să le igienizăm cât mai bine. Până la 80% dintre bolile infecțioase se pot transmite, conform World Health Organisation (WHO), prin mâini. Astfel, datorită numărului mare de microorganisme tranzitorii ce se găsesc pe mâini, dezinfecția igienică a mâinilor reprezintă cea mai importantă măsură pentru reducerea încărcăturii microbiene.Produsele care pot lupta împotriva bacteriilor sunt dezinfectantii profesionali pentru igienizarea mâinilor, care pot fi atât în formă lichidă, cât și sub formă de gel antibacterian și servețele antibacteriene.
 

 

 

Comentarii