16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSănătateSfaturi pentru a rămâne conectat și în control în timpul unei crize

Sfaturi pentru a rămâne conectat și în control în timpul unei crize

Am cerut experților sfaturile lor cu privire la modul în care femeile pot face față stresului și noilor presiuni care au apărut în timpul pandemiei.

 
Femeile trebuie să încheie noi contracte în viața lor privată și la locul de muncă.

 
Stabilirea granițelor este cu adevărat importantă. Dacă simți că ești lăsat în afara deciziilor importante, trebuie să te întrebi: „ Este în mintea ta? Ești tu paranoic sau începe să fie un model? ”
 
Dacă vă întrebați de ce nu sunteți inclus în ședințe, adresați-vă organizatorului: „Hei, am auzit că s-a ținut azi o planificare strategică și nu am primit această invitație. Vreau să fiu sigură că sunt la aceste întâlniri. Pot fi inclusă pe această listă? ”Oferă avantajul îndoielii înainte. Ar putea fi o eroare sau ar putea fi cu intenție.

 
Puteți avea un impact uriaș online.

 
Începeți pe LinkedIn și editați-vă profilul. Ați fi uimiți de ceea ce oamenii omit: nu au o fotografie sau o fotografie de copertă, ignoră detalii de bază. Titlul nu trebuie să fie titlul jobului dvs. Utilizați platforma pentru a arăta ce faceți, ce vă place să faceți și rezultatele pentru care vă străduiți.
 
Acest lucru poate fi util mai ales dacă doriți să faceți carieră. De exemplu, spuneți că sunteți în marketing, dar doriți să treceți la sustenabilitate – folosiți secțiunea rezumativă pentru a evidenția de ce sunteți pasionat de asta.

 
Adăugați câteva realizări la profilul dvs.

 
„Femeile sunt deseori reticente în a identifica la ce se pricep și nu vor să spună asta”, spun experții. „Trebuie să începi să vorbești încrezător despre ceea ce ai realizat.”
În ceea ce privește construirea unei rețele, cheia este să fii în primul rând utilă la ceva. Oferiți recomandări oamenilor pentru munca lor sau trimiteți articolul sau postarea cuiva și spuneți ce a însemnat pentru dvs. Nu uitați să includeți persoane în rețeaua dvs. care sunt peste nivelul dumneavoastră: începeți să urmăriți persoane care sunt cu 10 pași înaintea dvs.

 
Dacă veți contacta pe cineva online pentru un interviu informativ, fiți specific cu ce solicitați și cu cât timp va dura.

 
„Toată lumea s-a săturat de apelurile Zoom fără sfârșit. Trebuie să fii extrem de atent la timp și valoare. ” Spune: „Am trei întrebări pentru tine, acestea sunt despre acest subiect foarte specific al vieții tale pe care am făcut deja documentare și știu că poți vorbi despre el. Cred că va dura 25 de minute. ”
 
De asemenea, precizați ce fel de abilități puteți oferi în schimb. De exemplu, „ați putea spune:„ Stau foarte bună pe Instagram și vă pot învăța cum să folosiți poveștile Instagram pentru afacerea dvs. ”Ceea ce este important este să recunoașteți cu tact că acesta este un schimb și că aveți ceva de oferit.

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

Revolut anticipează o creștere cu 40% a numărului angajaților, în 2024, și ajunge la 10.000 de salariați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de clienți retail la nivel global, a ajuns la 10.000 de angajați în toată lumea, iar...
Ultima oră
Pe aceeași temă