Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Adriana Nica (Foto: Twitter)

Șefa Spitalului de Urgență va face plângeri penale împotriva celor care critică instituția

Managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Adriana Nica, a anunțat, marți, că Departamentul Juridic al SUUB a finalizat o plângere penală la adresa celor care îi denigrează instituția.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 28.01.2020 - 17:37

"Împreună cu juriştii spitalului, tocmai am redactat o plângere penală pe care cel târziu mâine o vom înainta organelor statului, pentru că nu mi se pare normal ca de fiecare dată Spitalul Universitar să fie pus într-o umbră nefavorabilă şi denigrat de anumite persoane", a declarat, marți, Adriana Nica, managerul SUUB.

Decizia conducerii SUUB intervine după ce deputatul Emanuel Ungureanu semnalase mai multe nereguli înregistrate în acest spital. Una dintre ele se referea la un pacient decedat, abandonat pe o targă. Ulterior, deputatul semnalase și faptul că "mii de litri de sânge contaminat şi alte deşeuri infecţioase de la sute de unităţi sanitare din România sunt aruncate zilnic în sistemul de canalizare", una dintre aceste unităţi fiind suspectată a fi Spitalul de Urgență din București.

Comentarii