Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Scrisoare deschisă de la medicul de familie către pacientul său

Societatea Națională de Medicina Familiei (SNMF) a pregătit un pliant informativ pentru pacienții bolnavi sau contacții COVID 19.

Share

Romania libera 0 comentarii

Actualizat: 12.10.2020 - 20:08

Documentul aduce clarificări utile populației despre atitudini și comportamente în situația epidemică actuală. 

„Considerăm util ca fiecare pacient testat PCR să intre în posesia acestui material informativ pentru eliminarea oricăror confuzii după primirea rezultatelor”, se arată într-o informare primită de la SNMF.

Astfel, în „scrisoarea deschisă de la medicul de familie către pacientul său”, medicii își propun să răspundă pas cu pas celor mai importante întrebări ale pacienților depistați cu COVID-19. 

 

 

Comentarii