Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Scandal la Focșani. Un manager de spital nu vine la ședința Consiliului de Administrație

În ciuda epidemiei de coronavirus și a stării de urgență, managerul Spitalului Județean Vrancea, Constantin Mîndrilă, a refuzat să participe la ședința Consiliului de Administrație.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

26.03.2020 - 18:25

Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Sf. Pantelimon din Focșani a fost convocat, joi, de către medicii Janina Lazăr, Dragoș Cozma și Constantin Gavriloiu jr., reprezentanți ai Ministerului Sănătății, pe ordinea de zi fiind o serie de chestiuni extrem de urgente în actualul context privind noul coronavirus.

”Din păcate, nu s-a prezentat nimeni din conducerea Spitalului Județean, nici reprezentantul Consiliului Județean și nici celelalte persoane chemate. Managerul Constantin Mîndrilă a refuzat să ne pună la dispoziție sala de ședințe și secretariatul, spunându-ne chiar că este hărțuit cu aceste ședințe, că este obosit. A spus că poate fi și suspendat că nu-l interesează. Totodată, n-a vrut să pună la dispoziția CA-ului niciun document legat de stocuri, de necesar, de lucrurile de care au nevoie medicii în acest moment. A mai afirmat că nu toate secțiile din spital trebuie protejate la fel și că ne trimite documente prin e-mail. Practic, Constantin Mândrilă, în plină stare de urgență, cu atâtea probleme de rezolvat și clarificat la Spitalul Județean, refuză să vină la o ședință extrem de importantă a CA”, a precizat dr. Dragoș Cozma, membru al CA din partea Ministerului Sănătății.

Printre problemele de pe ordinea de zi a ședinței se numărau analiza măsurilor de protecție pentru prevenirea răspândirii COVID-19; situația stocurilor și măsurile conducerii pentru o aprovizionare continuă și la condiții normale; măsurile auxiliare cu privire la stocurile de materiale (donații ale pers. fizice și juridice, call to action etc.), precum și planul de instruire a personalului medical și TESA pentru situația în care se intră în stadiul 3 și 4, anunță un comunicat al PNL Vrancea.

Comentarii