Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

S-a reluat alimentarea cu căldură pe platforma medicală Fundeni

Furnizarea de căldură și de aoă caldă pentru platforma Fundeni a fost reluată vineri, 29 noiembrie, de către RADET, a anunțat Institutul Clinic Fundeni.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 30.11.2019 - 12:33

Problema tehnică în urma căreia se oprise alimentarea cu agent termic s-a produs în cursul zilei de joi.

"Situaţii de genul celei de joi ar putea pune în pericol viaţa pacienţilor. De aceea cerem instituţiilor responsabile să ia măsuri pentru rezolvarea propriilor probleme, luând în calcul că, pe platforma medicală Fundeni, sunt zilnic mii de bolnavi, majoritatea în stare foarte gravă. Joi, ziua în care RADET a sistat furnizarea agentului termic, pentru Institutul Clinic Fundeni a fost foarte dificilă", a precizat un comunicat al ICF.

Comentarii