Foto: Arhivă

România poate interzice zborurile din Marea Britanie, anunță Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat că România poate impune măsuri de interzicere a zborurilor spre și dinspre Marea Britanie.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.12.2020 - 18:08

Secretarul de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a anunțat că România analizează posibilitatea de interzicere a zborurilor spre și dinspre Marea Britanie.

Această chestiune se analizează, duminică, chiar în ziua acestei declarații, la INSP (Institutul Național de Sănătate Publică), iar "astăzi sau mâine" va fi anunțată o decizie, a precizat, într-o declarație la un post de televiziune, dr. Raed Arafat.

Discuția pe acest subiect intervine după ce în Marea Britanie s-a descoperit o nouă tulpină a virusului Sars Cov 2, care nu este mai ucigătoare, dar este cu 70 la sută mai contagioasă decât cea de până acum.

Decizia referitoare la cursele aeriene dintre România și Marea Britanie îi va afecta, cu certitudine, și pe cetățenii români aflați acum în Marea Britanie dar care ar dori să-și petreacă sărbătorile de Crăciun alături de familiile lor din România.

Comentarii