Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

România are 13 decese din cauza coronavirusului. S-a ajuns la transmitere comunitară

Cea de-a 13-a victimă a coronavirusului pe teritoriul României este o femeie de 72 de ani din județul Caraș Severin.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 25.03.2020 - 10:18

Miercuri dimineață a fost anunțat cel de-al 13-lea deces din cauza coronavirusului pe teritoriul României. Victima este o femeie de 72 de ani, care nu fusese plecată în străinătate și nici nu avusese un contact cunoscut cu un purtător de coronavirus.

Această situație confirmă suspiciunea că România a ajuns la stadiul de transmitere intracomunitară a noului coronavirus - adică fără a se mai cunoaște sursa de infectare.

Toate cele 13 decese de pe teritoriul României s-au înregistat în ultimele trei zile, adică începând din ziua de duminică, 22 martie 2020.

Comentarii