10.2 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSănătateRezultatele examenelor pentru conducerile județene ale CNAS dau de gândit. Ce zice...

Rezultatele examenelor pentru conducerile județene ale CNAS dau de gândit. Ce zice Ioana Mihăilă

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a spus sâmbătă, în județul Bihor, referindu-se la concursul pentru funcțiile de conducere ale CJAS-urilor, unde doar 5 din 33 de candidați au promovat, că a fost un examen corect: „Vom programa noi sesiuni de examinare”.

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, crede că examenul pentru ocuparea funcțiilor de conducere de la casele județene de asigurări de sănătate a fost corect.

„Cred că a fost un examen corect, domnul președinte (al CNAS-n.r.) s-a asigurat de corectitudinea examenului. Voi avea cu dumnealui o întâlnire și probabil că vom programa noi sesiuni de examinare, etape de examinare care să se desfășoare în condiții clare de corectitudine și de transparență”, a declarat ministrul Ioana Mihăilă, la Oșorhei, județul Bihor, unde a practicipat la campania de vaccinare în cabinetul medicului de familie din localitate.

Și fostul ministru Vlad Voiculescu a comentat rezultatele recente

„Tocmai s-au afișat rezultatele examenului național scris pentru casele județene de sănătate. 5 din 33 au promovat”, a scris vineri seara pe Facebook Vlad Vocilescu.

Acesta a precizat că, pentru promovare, candidații trebuiau să ia note peste 7, dar că 19 dintre ei au obținut note sub 5. Alți 21 dintre cei 54 de candidați înscriși nu s-au prezentat la concurs.

„Mai e mult până departe. Concursurile pe bune sunt însă un început bun”, a scris fostul ministru al Sănătății.

Potrivit CNAS, contestații se pot depune până în 10 mai la sediul instituției.

Candidații care au obținut peste 7 vor susține un interviu în următoarele zile.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Țările din UE nu sunt încă hotărâte să trimită sisteme Patriot în Ucraina

Miniștrii europeni au declarat luni că analizează de urgență modul în care pot oferi mai multă apărare aeriană Ucrainei, dar nu s-au oprit la...

Șeful serviciului israelian de informații militare a demisionat, ca efect al atacului Hamas din 7 octombrie

Șeful serviciului de informații militare din armata Israelului (IDF), Aharon Haliva, a demisionat, în contextul anchetei asupra atacului Hamas asupra Israelului, din 7 octombrie...

TVR difuzează o serie de programe dedicate JO PARIS 2024

Legendele, prezentul și viitorul olimpismului românesc se întâlnesc la TVR în seriile „#Învingătorii”, „#Eroii” și „#Speranțe”. Aceste emisiuni aduc în prim-plan poveștile de succes...
Ultima oră
Pe aceeași temă