Cardul de sănătate, FOTO: Facebook

Rezultatele examenelor pentru conducerile județene ale CNAS dau de gândit. Ce zice Ioana Mihăilă

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu susține că doar 5 dintre cei 33 de candidați au promovat examenul scris pentru funcțiile de conducere la casele județene de asigurări de sănătate.

Share

Cătălin Șerban 0 comentarii

Actualizat: 08.05.2021 - 17:31

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a spus sâmbătă, în județul Bihor, referindu-se la concursul pentru funcțiile de conducere ale CJAS-urilor, unde doar 5 din 33 de candidați au promovat, că a fost un examen corect: „Vom programa noi sesiuni de examinare”.

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, crede că examenul pentru ocuparea funcțiilor de conducere de la casele județene de asigurări de sănătate a fost corect.

„Cred că a fost un examen corect, domnul președinte (al CNAS-n.r.) s-a asigurat de corectitudinea examenului. Voi avea cu dumnealui o întâlnire și probabil că vom programa noi sesiuni de examinare, etape de examinare care să se desfășoare în condiții clare de corectitudine și de transparență”, a declarat ministrul Ioana Mihăilă, la Oșorhei, județul Bihor, unde a practicipat la campania de vaccinare în cabinetul medicului de familie din localitate.

Și fostul ministru Vlad Voiculescu a comentat rezultatele recente

„Tocmai s-au afișat rezultatele examenului național scris pentru casele județene de sănătate. 5 din 33 au promovat”, a scris vineri seara pe Facebook Vlad Vocilescu.

Acesta a precizat că, pentru promovare, candidații trebuiau să ia note peste 7, dar că 19 dintre ei au obținut note sub 5. Alți 21 dintre cei 54 de candidați înscriși nu s-au prezentat la concurs.

„Mai e mult până departe. Concursurile pe bune sunt însă un început bun”, a scris fostul ministru al Sănătății.

Potrivit CNAS, contestații se pot depune până în 10 mai la sediul instituției.

Candidații care au obținut peste 7 vor susține un interviu în următoarele zile.

Comentarii