Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Anul trecut, Endo Institute a fost acreditat de Liga Europeană de Endometrioză (EEL) ca Centru de Excelență de nivel 3, iar anul acesta a fost preluat de Reţeaua Regina Maria

Rețeaua REGINA MARIA a preluat Endo Institute Timișoara, Centru de Excelență în endometrioză

București, 20 ianuarie 2020 – Prin preluarea Endo Institute, cel mai mare centru de diagnosticare și tratament a endometriozei din Sud-Estul Europei, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA continuă dezvoltarea infrastructurii medicale la nivel național.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 20.01.2020 - 16:47

Endo Institute a primit certificarea de Centru de Excelență de nivel 3 în endometrioză de la Liga Europeană de Endometrioză, devenind astfel al treilea în Europa dintre centrele acreditate în afara țărilor vorbitoare de limba germană.

Procesul de acreditare este unul complex, evaluând un număr de criterii stricte: managementul corect al informației, protocoale eficiente de management și tratament, chirurgia avansată multidisciplinară, operarea unui număr minim de 100 de cazuri de endometrioză pe an și urmărirea minuțioasă a cazurilor post operatorii și a rezultatelor pe termen lung. În fiecare an, Liga Europeană de Endometrioză va realiza un audit la EndoInstitute, pentru asigurarea continue a calității expertizei medicale în domeniul diagnosticării și tratării endometriozei.

„Endo Institute a fost inițial dedicat chirurgiei endometriozei, dar ne-am dat seama că vorbim de o patologie complexă, așadar centrul s-a dezvoltat cuprinzând o multitudine de specialități secundare. Pentru noi a fost mereu importantă grija acordată pacientelor și credem că fiecare femeie are dreptul la un diagnostic corect și un tratament personalizat care să răspundă nevoilor ei. Endo Institute este singurul centru acreditat în România și singurul acreditat la vest de Viena de către Liga Europeană de Endometrioză.” declară dl. Dr. Voicu Simedrea, fondatorul Endo Institute.

 dl. Dr. Voicu Simedrea

Centrul de Excelență Endo Institute reprezintă un garant al calității și al responsabilității asumate în tratarea pacientelor care suferă de endometrioză, cu peste 10 specialități medicale integrate, peste 30 de medici din aceste specialități și echipă chirurgicală multidisciplinară. În 6 ani de activitate, angajați și colaboratori cu renume internațional au avut peste 400 de cazuri operate și peste 2000 de paciente examinate.

Tratarea într-un mod cât mai complet și complex a pacientelor cu endometrioză este misiunea Endo Institute, care a determinat stabilirea unei abordări multidisciplinare a bolii. Astfel, echipa medicală formată din specialiști dedicați afecțiunii colaborează cu instructori de wellness în endometrioză, nutriționiști, psihologi și fizioterapeuți. În prezent, este singurul centru de management holistic al endometriozei,  beneficiind de colaborarea unor personalități de renume european în domeniu.

 

 

Comentarii

loading...

Ziarul PDF

AD