Foto: Captură TV

Restricții în Ilfov. Ce localitați din jurul Capitalei au cele mai multe cazuri de Covid

Prefectul judeţului Ilfov, Daniel-Tudorel Zamfir, a anunţat că în 13 localități din acest județ se vor impune măsuri speciale de protecție împotriva pandemiei.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

07.10.2020 - 18:03

Comitetul Judeţean Ilfov pentru Situaţii de Urgenţă a decis, miercuri, închiderea restaurantelor, cafenelelor, cluburilor şi discotecilor din 13 localităţi ale județului Ilfov, întrucât în aceste localități incidenţa cazurilor de Covid 19 a depăşit 1,5 la mia de locuitori.

"Una dintre hotărâri se referă la activitatea agenţilor economici care desfăşoară activităţi de tipul restaurante, cafenele şi alte asemenea - să fie suspendată până la revenirea la situaţii cu incidenţa sub 1,5 la mia de locuitori în toate cele 13 localităţi", a anunțat, miercuri, prefectul județului Ilfov, Daniel-Tudorel Zamfir.

Prefectul a citit și lista celor 13 localități din Ilfov în care se impun noile restricții: Berceni, Brăneşti, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Corbeanca, Dascălu, Domneşti, Măgurele, Otopeni, Popeşti Leordeni şi Voluntari.

Prefectul din Ilfov a precizat că în acest județ trebuie corelate măsurile și cu cele adoptate pentru București, întrucât în Ilfov locuiesc efectiv multe persoane care au buletine de București dar nu și le-au schimbat, astfel încât raportările pentru Ilfov, în mod normal, nu iau în calcul și situația acestor persoane.

 

Comentarii