Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premierul i-a cerut ministrului Sănătății să rezolve problemele cardului de sănătate

Premierul Orban i-a cerut ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, să rezolve problemele care apar periodic în funcționarea cardului de sănătate.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

25.06.2020 - 18:41

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, să rezolve problemele care apar periodic în funcționarea cardului de sănătate. Premierul i-a amintit ministrului că are o restanță în acest sens și că problemele legate de funcționarea cardului de sănătate nu se mai pot tolera.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, i-a răspuns șefului Guvernului că în acest moment se lucrează pe servere de mare performanță, care vor "suplini" această situație.

Dialogul pe acest subiect dintre premierul Orban și ministrul Tătaru a avut loc la începutul ședinței de Guvern de joi, 25 iunie.

Comentarii