5 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeSănătatePlatforma de înscriere la vaccinare necesită mentenanță. Poate avea întârzieri

Platforma de înscriere la vaccinare necesită mentenanță. Poate avea întârzieri

Platforma națională de înscriere în vederea vaccinării anti – Covid poate avea întârzieri în funcționare din cauza unor operațiuni de mentenanță, precizează un anunț plasat pe această platformă în dimineața zilei de luni, 15 martie 2021.

Operațiunile de mentenanță sunt necesare “în vederea optimizării aplicației”, precizează acest anunț.

Anunțul este afișat pe platforma informatică chiar în dimineața zilei în care, în România, începe etapa a treia (ultima) de imunizare anti – Covid, etapă în care are acces la vaccinare populația generală, fără nicio restricție.

Listele de așteptare pentru unele centre de vaccinare din România s-au deschis luni dimineață la ora 9, urmând ca până la ora 15 să se deschidă listele de așteptare pentru toate centrele de vaccinare anti – Covid din România.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

VIDEO. Aproape de tragedie! O roată panoramică de la un Târg de Crăciun din România s-a blocat

Roata panoramică din Târgul de Crăciun din Constanța a rămas blocată vineri seară, cu 45 de persoane care se aflau în ea, dintre care...

VIDEO. Vedeta din România care ține post negru! “Nu am băut nimic decât apă”

La vârsta de 53 de ani, Damian Drăghici a intrat din nou în post negru și se află deja la a cincea zi a...

Numărul firmelor cu capital străin nou înființate în România, în scădere

În primele zece luni ale acestui an, numărul firmelor cu capital străin nou înfiinţate în România a scăzut cu 5,3%, comparativ cu perioada similară...
Ultima oră
Pe aceeași temă