Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pintea: Până la finalizarea analizei microbiologice a apei recomandăm prudenţă

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că analizele făcute de Direcţia de Sănătate Publică indică faptul că nivelul clorului din apa furnizată în Bucureşti este în limitele admise, dar recomandă în continuare prudenţă.

Share

Rl online 0 comentarii

31.01.2019 - 16:01

"În urmă cu cinci minute, doamnele doctor de la Direcţia de Sănătate Publică ne-au prezentat buletinul de analize al probelor recoltate astăzi (joi - n.r.). S-au recoltat 14 probe în sectoarele 4, 5 şi 6, iar nivelul clorului în apă este în limitele admise. Până la finalizarea analizei microbiologice recomandăm prudenţă", a declarat, joi, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, într-o conferinţă de presă.

Ea a dat asigurări că recoltarea probelor a fost făcută de personal specializat.

Comentarii

loading...