Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste un milion de persoane vulnerabile vor primi gratuit măști de protecție

Guvernul Orban va aproba o Ordonanţă de Urgenţă care va permite distribuirea gratuită de măști de protecție către persoanele vulnerabile.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

21.05.2020 - 17:18

Proiectul acestei Ordonanțe de Urgență a fost prezentat de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru și urmează a fi aprobat în ședința de joi, 21 mai, a Executivului.

"Vă rog să trecem pe lista suplimentară Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului privind acordarea de către Ministerul Sănătăţii, prin Direcţiile de Sănătate Publică judeţene şi a municipiului Bucureşti, autorităţile publice locale, a necesarului de măşti de protecţie pentru familiile şi persoanele defavorizate de pe raza unităţilor administrativ-teritoriale, precum şi pentru suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziţia Guvernului", a declarat ministrul Nelu Tătaru.

Drept răspuns, premierul Ludovic Orban a precizat că bugetul Ministerului Sănătăţii urmează să fie suplimentat cu 150 de milioane de lei, pe baza cărora vor primi gratuit măști circa 1,1 milioane de români.

Comentarii