Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Peste 3300 de români din străinătate sunt infectați cu coronavirus

Un număr de 3.304 cetăţeni români aflaţi în afara României au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu noul coronavirus, Covid-19, a anunțat duminică, 7 iunie, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 07.06.2020 - 16:42

Dintre cei 3.304 cetăţeni români aflaţi în alte state care sunt infectaţi cu Covid 19, cei mai mulți, adică 1.885 de persoane, se află în Italia.

Ceilalți se află âm următoarele țări: 561 în Spania, 84 în Franţa, 617 în Germania, 97 în Marea Britanie, 28 în Olanda, 2 în Namibia, 3 în SUA, 4 în Austria, 3 în Belgia, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Elveţia, 2 în Turcia şi câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Emiratele Arabe Unite, Malta, Brazilia şi Suedia, au anunțat autoritățile de la București.

Comentarii