Foto: Arhivă

Personalul medical este epuizat din toate punctele de vedere, avertizează ministrul Voiculescu

Personalul medical din România este "epuizat din toate punctele de vedere", a declarat, marți, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 06.04.2021 - 12:30

Personalul medical din România este "epuizat din toate punctele de vedere", a declarat, marți, 6 aprilie 2021, într-o conferinţă de presă, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

"Avem secţii de Terapie intensivă pline în toată ţara, avem unităţi de primiri urgenţe pline şi avem personal medical epuizat. Epuizat din toate punctele de vedere", a avertizat ministrul Vlad Voiculescu.

Ministrul a anunțat că, în doar câteva săptămâni, toți românii care au dorit să se vaccineze anti - Covid vor primi prima doză de vaccin, dar chiar și în acest context, "în momentul acesta, suntem încă departe de momentul în care vom atinge imunitatea colectivă".

Declarațiile ministrului Sănătății intervin la o zi după ce, la Timișoara, un medic rezident de la Secția ATI a Spitalului Județean a fost găsit mort, imediat după ce ieșise din tură. Se pare că tânărul medic s-ar fi sinucis, pe fondul epuizării fizice și psihice.

Comentarii