14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSănătateO nouă abordare a tulburărilor de spectru autism

O nouă abordare a tulburărilor de spectru autism

Potrivit psihiatrilor, pandemia de coronavirus a adus schimbări radicale în 2020 și situații imprevizibile, amploarea și impactul ei asupra vieții umane nu pot fi încă cu exactitate estimate. Persoanele cu tulburare de spectru autism (ADHD) au fost afectate în moduri diferite, deoarece ele au dificultăți de înțelegere a regulilor sociale, adesea nu pot interpreta acțiunile ori sentimentele altor oameni și își creează scenarii sociale alternative, individuale. Schimbările imprevizibile le accentuează stările proaste, mai ales crizele de anxietate.

Autismul se caracterizează prin dificultăți în relații și comunicare, prin comportament repetitiv și stereotipic. Nimeni nu știe astăzi cu siguranță ce cauzează autismul – una din cele mai grave boli posibile care afectează copiii. Unii spun că autismul este cauzat de vaccinuri, alții că ar fi vorba despre un cumul de aspecte de natură genetică sau alți factori.

Experții consideră că persoanele cu ADHD au stări obsesive și pot deveni anxioase, dacă li se impun reguli sociale, care le împiedică să facă ceea ce obișnuiau în viața de zi cu zi.

 

 

O nouă abordare a autismului – Fenomenul Anthony William în Romania

 

În țara noastră sunt deja cunoscute cărțile Medical Medium de Anthony William. Acest scriitor american este înzestrat cu un talent unic, de a conversa cu un spirit despre care spune că este “îngerul compasiunii”, și că “se află pe un nivel înalt de conștiință”. Prin informațiile primite de la acest spirit, cu detalii despre sănătatea oamenilor, Anthony William a reușit să ajute sute de mii de oameni să se vindece de afecțiuni grave, de boli diagnosticate sau tratate greșit.  

Anthony William a ajutat foarte mulți oameni să se vindece de boli autoimune și tulburări neurologice, prin tratamente naturale și metode în care un rol important în are nutriția. El a găsit soluții de ameliorare a simptomelor în cazuri de autism, ADHD, boala Lyme, scleroza multiplă, maladii cu virusul Epstein-Barr (EBV), inflamații cronice, etc.

În cărțile sale, care au cucerit inimile a milioane de oameni din toata lumea, autorul prezintă lucruri deosebite, metodele sale de vindecare, care prin intermediul dietelor, al alimentelor naturale (fructe, legume, verdețuri) au un impact bun asupra organismului, fără a provoca efecte adverse sau riscuri precum tratamentele convenționale. El este ghidat de “spirit” și ajutat să înțeleagă cauzele bolilor, blocajele, zonele bolnave, să găsească soluții de vindecare sau de ameliorare a simptomelor pacienților care vin la el pentru a fi ajutați.

El discută cu mulți medici și chiar le oferă sfaturi cu privire la anumite probleme de sănătate. Anthony William este considerat un om înțelept și un bun clarvăzător, deoarece are darul uimitor de a afla informații despre sănătatea oamenilor. El combină puterea de a vindeca, cu darul divin și etica muncii, este un adevărat medic, cu talent ezoteric. În cărțile sale a descris clar diferite tratamente naturiste și lucruri care pot îmbunătăți bunăstarea și sănătatea oamenilor.  

Când s-a referit la autism și ADHD,  Anthony William a spus că metalele grele toxice pot fi o cauză a acestor boli. Mercurul de exemplu, este foarte toxic și poate provoca tulburări psihiatrice, tulburări motorii și insuficiență cognitivă, ca de exemplu:

·         depresie, anxietate, schimbări de dispoziție, frici iraționale, timiditate, reticență de a contacta pe alți oameni, deficit de vorbire și limbaj, scăderea auzului, sensibilitate la zgomote, convulsii

·         ataxie, mers slab, dificultăți de mestecat, tremurături

·         agitație, hiperactivitate, dificultăți în înțelegerea ideilor, etc.

Aluminiul poate ajunge la canalul cerebral median, ce desparte cele două emisfere ale creierului. Rezultatele studiilor cercetătorilor demonstrează că aluminiul are potențial de a induce tulburări imunologice severe la om, inflamație a creierului, complicații neurologice pe termen lung.  

Anthony William a spus despre metalele grele că pot intra în corpul fătului din organismul mamei, iar mercurul se transmite astfel de la o generație la alta. Este foarte ușor ca oamenii să acumuleze metale grele în organism, atât din mediul înconjurător, cât și din alimentele contaminate. Aluminiul se poate lua din dozele de aluminiu ale băuturilor răcoritoare, din fungicide, pesticide, vopsele, etc.

Elementele toxice ajung în corp, în țesuturi și ar trebui eliminate, dacă desigur oamenii au o stare bună de sănătate. Cei care au o sănătate precară, cu tulburări ale glandelor endocrine – suprarenale sau ale tiroidei – pot avea metabolismul celular încetinit și asta le poate produce și alte dezechilibre în organism.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...
Ultima oră
Pe aceeași temă