Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O fermă din Germania unde lucrează sute de români a fost pusă în carantină

O fermă din regiunea Dingolfing-Landau (Germania), unde lucrează peste 400 de români, a fost pusă în carantină, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe al României.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 26.07.2020 - 22:00

Primele informații despre infectarea lucrătorilor de la această fermă au apărut în presa din Germania.

Pe baza acestor relatări de presă, Consulatul General al României la München s-a autosesizat și a făcut demersuri pentru a obține informații suplimentare referitoare la cetățenia, identitatea și starea de sănătate a persoanelor care ar fi infectate cu coronavirus. La această fermă din landul Bavaria lucrează circa 480 de persoane, dintre care majoritatea sunt cetățeni români.

Autoritățile locale din Germania au dispus testarea tuturor angajaților și plasarea fermei în carantină.

Comentarii