Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nou caz de infectare cu coronavirus în rândul angajaților Ministerului Sănătății

Ministerul Sănătății confirmă identificarea unui alt caz de infectare cu noul coronavirus în rândul angajaților.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 12.09.2020 - 16:12

Este vorba de o persoană asimptomatica aflată în izolare. Menționăm că nu are legătură cu cazul anunțat seara trecută.
Și în acest caz, DSP București va demara ancheta epidemiologica, în conformitate cu legislația în vigoare.
MS ia măsurile necesare pentru dezinfectarea/ igienizarea spațiilor de birouri.

Vinberi, 11 septembrie 2020, un angajat al Ministerului Sănătății a fost depistat pozitiv la testul RT- PCR, pentru SARS-CoV-2.

Este vorba despre o persoană care prezenta simptomatologie ușoară si care se află, în prezent, în izolare, urmând a fi internată într-o unitate sanitară de boli infecțioase.

În acest context, conform metodologiei, Direcția de Sănătate Publică a municipiului București va demara ancheta epidemiologică.

De asemenea, intr-o etapă imediat următoare, vor fi luate măsurile necesare pentru igienizarea și dezinfectarea spațiilor de lucru din clădirea centrală a MS, precum și măsuri suplimentare pentru protecția angajaților.

Citește totul despre:

Comentarii