8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSănătateMis C1 – opțiunea specialiștilor în materie de implanturi dentare

Mis C1 – opțiunea specialiștilor în materie de implanturi dentare

Medicii stomatologi au nevoie de un sistem de implanturi care să se plieze pe nevoile pacienților și care să fie ușor de utilizat. Știm sigur că succesul procedurii este rezultatul mai multor factori – de la experiența implantologului și instrumentele și tehnicile folosite, până la materialele utilizate – care ar trebui să fie biocompatibile pentru a asigura o osteointegrare eficientă.

Așadar, achiziționarea produselor pentru astfel de intervenții chirurgicale este un proces care necesită o atenție deosebită. Pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere, ar fi indicat să studiezi caracteristicile funcționale și estetice pe care le oferă produsul pe care dorești să îl cumperi.

 

Ce caracteristici are implantul MIS C1

Una dintre cele mai bune recomandări în acest sens este implantul C1, care face parte din portofoliul MIS Implants Technologies Ltd. Iată care sunt principalele particularități pe care le prezintă acest implant:

✓    Conceptul de „Platform Switching”

Datorită înglobării acestui concept, conexiunea dintre implant și bontul protetic este menținută la distanță de os, iar în felul acesta se minimizează resorbția osoasă.

✓    Conexiunea conică

Cele 6 poziții disponibile contribuie la orientarea implantului în timpul procedurii, permițând totodată plasarea bontului protetic în poziția corectă. Conexiunea conică de 6° creează o legătură strânsă între bontul protetic și implant. În felul acesta, micro-mișcările sunt minimizate, iar pierderea osoasă de la nivelul osului crestal este redusă.

✓    Geometria conică

Având un design unic al filetului definit de geometria conică precum și de celelalte particularități, implantul MIS C1 asigură o stabilitate primară excelentă. De asemenea, acest produs se dovedește a fi opțiunea ideală pentru multe cazuri clinice.

✓    Două canale spiralate și apex rotunjit

Procedura de inserție devine mai simplă și mai rapidă datorită caracteristicilor dezvoltate la acest implant dentar MIS C1. Prezența celor două lame tăietoare precum și a apexului rotunjit al implantului, asigură o toleranță sporită și un grad ridicat de siguranță.

 

Un plus de încredere de la MIS

Compania MIS Implants Technologies a fost fondată în Israel în anul 1995, iar în spatele tehnologiilor utilizate se află o întreagă echipă de cercetători și ingineri. Munca lor este dedicată în permanență dezvoltării produselor stomatologice pentru a facilita procedurile efectuate de specialiștii din implantologie. În felul acesta, intervențiile chirurgicale devin mai sigure și mai rapide, oferindu-le un plus de încredere medicilor din întreaga lume. Astfel, milioane de pacienți, care provin din peste 60 de țări, beneficiază de implanturi sigure la cele mai înalte standarde calitative.

MIS România, unicul importator al produselor MIS Implants Technologies Ltd. pune la dispoziția specialiștilor o gamă variată de sisteme de implanturi, ce pot fi utile în multe cazuri clinice. Garanția calității este dată de certificările primite de către MIS – ISO, CE, FDA și aprobarea obținută de la Ministerul Sănătății din România.

 

Cursuri de instruire și dezvoltare pentru specialiști

Compania a fondat un centru de instruire MTC-MIS din dorința de a perfecționa abilitățile specialiștilor în implantologie. Astfel, investițiile specialiștilor în formarea practicilor dentare devin absolut necesare pentru a le crește performanța, dar și satisfacția profesională. Așadar, MIS Implants a conceput o serie de cursuri internaționale de implantologie, oferind medicilor posibilitatea de a obține competențe fundamentale și avansate în procedurile de implantare dentară.

Dr. Eric Van Dooren, unul dintre cei mai renumiți specialiști din Europa desfășoară un curs în data de 25 octombrie, respectiv 22 noiembrie 2018 în Belgia pentru a-i învăța pe medici despre caracteristicile implantului V3, un alt produs de calitate superioară marca MIS. Astfel, participanții au ocazia de a învăța tehnici avansate pentru procedurile chirurgicale și protetice care se bazează pe sistemul implantului V3.

 

Cele mai citite

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...
Ultima oră
Pe aceeași temă