Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Sănătății, Victor Costache

Ministrul Sănătății: Nu avem niciun caz confirmat de coronavirus în România

Ministrul Sănătății, dr. Victor Costache, a declarat, luni seară, că pe teritoriul României nu există, în acest moment, "niciun caz confirmat de coronavirus".

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 25.02.2020 - 10:53

Mesajul transmis de ministrul Sănătății, dr. Victor Costache, a fost confirmat, luni seară, și de directorul Institutului Matei Balș din București, dr. Adrian Streinu Cercel. Acesta a precizat că toate testele făcute la acest institut asupra unor pacienți români care au venit din zone cu coronavirus au dat rezultate negative și că, în acest moment, nu mai există niciun test în lucru la Institutul "Matei Balș", în legătură cu coronavirusul.

Dr. Streinu Cercel a dezmințit și ideea că o tânără angajată la o multinațională din România ar fi suspectă de infecție cu coronavirus. Tinerei i s-au făcut mai multe teste, dar toate au ieșit negative, a precizat directorul Institutului "Matei Balș".

Comentarii

loading...