2.2 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSănătateMedic la Spitalul de Urgență Slatina: ,, SARS – Cov 2 este...

Medic la Spitalul de Urgență Slatina: ,, SARS – Cov 2 este un ucigaş perfect”

Medicul afirmă că o banală transfuzie de sânge are un rezultat mult mai rapid deoarece pacientul primește Hemoglobină sănătoasă care ajută la oxigenarea organismului. Totodată, medicul cere un tratament antiviral pentru învingerea Covid – 19 mai degrabă decât un vaccin împotriva acestuia.

Iată mesajul medicului de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina:

,,SARS Cov-2 UCIGASUL PERFECT

Anesteziştii care intubau cazurile grave şi severe ale bolnavilor de Covid-19 şi-au dat seama că această infecţie virală nu se încadrează în nici un tipar clinic de pneumonie virală, în nici un tipar de ventilaţie mecanică asistată. Că administrarea de volume crescânde şi în condiţii hiperbare de oxygen sunt inutile. Şi că 2/3 din cei care ajung la intubaţie nu pot fi salvaţi. Că administrarea de ser hiperimun specific şi chiar nespecific, chiar transfuziile de sânge izo-grup, izo-Rh, pot fi cel mai adesea, soluţia salvatoare. Că Hidroxiclorochină este eficientă doar în prima fază a bolii, apoi este total ineficientă. Că numai administrarea de Remdesivir mai poate ajuta bolnavul alături de cortizon în doze onorabile, dar în faze avansate şi acestea sunt ineficiente.

Pentru că singurul cărăuş de oxygen din organism, Hemoglobină, este foarte grav afectat. Şi că în loc să transporte oxygen, transportă virus Covid-19 către toate celulele şi ţesuturile organismului.

SARS Cov-2 este ucigaşul perfect. Creat fie de un geniu al răului, fie chiar de Creator. Pentru că până la un moment dat, aparatul respirator este indemn, diafragmul şi muşchii intercostali şi abdominali, ce asigură ventilaţia naturală sunt indemne, altceva producând dezastrul şi moartea. Ei bine s-a aflat că virusul nu poate fi găsit în plasma bolnavului(viremie) fiind ascuns chiar în interiorul eritrocitelor, unde acesta înlocuieşte molecula de fier din nucleul porfirinic al Hemoglobinei. Că sideremia, hemosiderina şi transferina sunt (factorii de utilizare şi eficienta al molecule ferice) sunt anormal de crescute, însă ineficiente de vreme ce fierul nu este acolo unde trebuie, în Hemoglobină. Locul fierului este luat de virus care duce moartea în pulmoni (nu oxygen salvator) şi în toate organele corpului. Este ca şi cum cala unei corăbii ce trebuie să transporte nişte oşteni salvatori, conţine de fapt nişte ucigaşi tăcuţi.

Într-un târziu, sistemul imun al organismului intervine intempestiv şi definitivează dezastrul, dar peste tot în toate organele şi sistemele. Acum se pune problema: va fi un vaccin specific eficient, sau va fi inutil ? Cu siguranţă un medicament antiviral nou, va fi mult mai eficient decât un vaccin, pentru început. Până atunci, serul specific antiviral şi/sau o banală transfuzie de sânge sunt salvatoare. Pentru că aduc eritrocite noi care conţin Hemoglobină fără virus, aptă pentru transportul oxigenului de la membrană alveolo-capilară spre ţesuturi şi organe.

Se mai pune şi o problemă individuală de noroc: sistemul antigenic HLA al organismului. Pentru că sunt grupe susceptibile în a face o boală inaparentă, dar şi grupe la care evoluţia este spre dezastru.

N.B. Foarte multe dintre aceste date au fost furnizate de un eminent hematolog, D-na Dr. Andreescu de la Spitalul Colentina.”

Dr. Aurel Furtună

 

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite

Trump a declarat că Israelul trebuie să „încheie” războiul din Gaza pentru că pierde mult sprijin la nivel internațional

Fostul preşedinte american Donald Trump a declarat, într-un interviu acordat unei publicaţii israeliene, că Israelul trebuie să "încheie" războiul din Fâşia Gaza, deoarece pierde...

Trump a declarat că Israelul trebuie să „încheie” războiul din Gaza pentru că pierde mult sprijin la nivel internațional

Fostul preşedinte american Donald Trump a declarat, într-un interviu acordat unei publicaţii israeliene, că Israelul trebuie să "încheie" războiul din Fâşia Gaza, deoarece pierde...

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...
Ultima oră
Pe aceeași temă