Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos

Masca devine obligatorie în zonele publice din județul Ilfov, ca și în municipiul București

Purtarea măştii împotriva Covid-19 a devenit obligatorie, începând de marţi, 4 august, într-o serie de spații publice din județul Ilfov, a anunțat Prefectura Județului Ilfov.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 04.08.2020 - 18:32

Masca de protecţie a devenit obligatorie pe teritoriul județului Ilfov în pieţe, târguri, oboare, staţii de autobuz, peroane CFR şi autogări, a anunțat un comunicat postat pe site-ul Instituţiei Prefectului Judeţului Ilfov.

Decizia fusese luată, luni, de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov.

Măsurile de protecție intrate în vigoare, începând de marți, în județul Ilfov sunt similare celor adoptate, anterior, pe teritoriul municipiului București.

Comentarii