Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mai mulți elevi au ajuns la spital, după ce li s-a pus în clasă o lampă cu ultraviolete

Mai mulți elevi ai unei școli din Brașov au fost trimiși la spital pentru îngrijiri medicale, după ce în clasa lor ar fi fost uitată în funcțiune o lampă cu ultraviolete.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 05.02.2020 - 11:07

Incidentul s-a înregistrat la Şcoala Gimnazială 11 din Municipiul Brașov.

Aici, mai mulţi elevi din aceeași clasă au ajuns acasă, după cursuri, cu ochii înroşiţi, lăcrimând şi cu usturimi în zona ochilor, motivul acestor simptome fiind că ar fi stat în apropierea unei lămpi cu ultraviolete care a fost uitată în funcțiune în clasa lor.

Potrivit unor discuții de pe grupul de părinți din clasa respectivă, circa 20 de copii ar fi fost afectați de acest incident.

Miercuri dimineață, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov a anunțat că polițiștii s-au autosesizat, după apariția în spațiul public a acestor informații, și că efectuează cercetări în acest caz.

Potrivit unor surse neoficiale, lampa cu ultraviolete trebuia să funcționeze noaptea pentru eliminarea virusului gripal dar a fost uitată în funcțiune, de-a lungul orelor de curs, de o femeie de serviciu.

Comentarii