Foto: Arhivă

La noi, campania de vaccinare va fi o campanie de succes, anunță președintele Iohannis

"La noi, campania de vaccinare va fi o campanie de succes", a declarat, luni, președintele Klaus Iohannis.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 30.11.2020 - 16:05

"La noi, campania de vaccinare va fi o campanie de succes", a declarat, luni, președintele Klaus Iohannis, cu prilejul unei vizite la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti.

"Deja în cursul acestei săptămâni intenţionez să vizitez un centru de vaccinare şi în acest fel, lumea va putea să vadă că nu vorbim despre o teorie, ci vorbim despre un demers practic. Deci, la noi, campania de vaccinare va fi o campanie de succes şi chiar dacă mai sunt unii care comentează că poate vaccinul este nu ştiu cum, vă asigur că vaccinurile care se produc acum, pentru această campanie, sunt eficiente, sunt sigure", a subliniat șsful statului.

El a reiterat ideea conform căreia vaccinarea anti - Covid nu va fi obligatorie în România, dar a susținut că această vaccinare este cea care va stopa definitiv pandemia.

"Un lucru care cred că este important de ştiut: vaccinarea nu este obligatorie, dar eu sunt convins că prin rezultatele pe care le vom obţine în primele luni de zile, cam toată lumea se va convinge de siguranţa acestor vaccinuri şi va dori să se vaccineze şi în acest fel vom termina pandemia, pur şi simplu", a explicat președintele Iohannis.

Comentarii