Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Toată lumea dorește să aibă un zâmbet minunat, motiv pentru care o igienă orală corectă este foarte importantă!

La clinica stomatologică Alverna Dental Studio din Cluj vă mențineți un zâmbet frumos și uniform

Share

Rl online 0 comentarii

20.02.2020 - 15:27

Obiceiul de a vizita periodic o clinică de stomatologie pentru o verificare orală completă și curățare profesională a dinților asigură sănătate a fiecăruia

Există probleme ale cavității orale pe care s-ar putea să nu le puteți identifica singuri. Astfel odată  instalate unele afecțiuni, netratate la timp, pot duce la apariția nevoii unui implant dentar. Totuși, apelarea la servicii de stomatologie în mod frecvent vă poate salva de neplăceri dentare pe termen lung.

Având o igienă deficitară puteți cauza o varietate de probleme dentare și medicale în viitorul apropiat, cum ar fi: boala gingiilor, pierderi osoase, infecții sistemice, diabet, accidente vasculare cerebrale, boli de inimă, incapacitatea de a vorbi corect și a mânca, plus multe alte complicații, care vă pot periclita sănătatea.

Înlocuirea dinților este necesară pentru persoanele care se confruntă cu lipsuri majore. Dincolo de factorul estetic, un implant dentar are și un rol funcțional, de menținere a sănătății orale. Astfel, prevenirea deteriorării masive a danturii presupune o atenție detaliată asupra igieniei, alături de una medicală profesionistă. În Cluj, serviciile de stomatologie se practică la un nivel profesionist, în care cavitatea orală este privită în corelație cu afecțiunile generale ale pacientului. Un exemplu în acest sens este clinica stomatologică Alverna Dental Studio, care oferă o gamă variată de tratatmente și prceduri: de la stomatologie generală, la implanturi dentare și estetica dentară.

Beneficii ale implantului dentar

 Schimbare majoră a aspectului fizic

 Corectarea vorbirii dificiile, deoarece implanturile dentare îndeplinesc aceleași funcții precum dinții naturali

Ușor de îngrijit

Îmbunătățirea considerabilă a capacității de a mesteca și de a vă bucura de mâncarea preferată

 Protejarea maxilarului și a dinților

 Menținerea sănătății orale  Implanturile dentare sunt o soluție benefică în caz de pierderea dinților, deoarece sunt concepute pentru a rezista o perioadă de timp îndelungată

Indiferent dacă sunteți din Cluj sau alt oraș al țării, puteți să beneficiați oricând de serviciile stomatologice profesionale ale clinicii Alverna Dental Studio. Aici, personalul medical este foarte bine pregătit, vorbitor fluent de limba engleză, atent și consacrat, care poate rezolva, în condiţii excelente și cu aparatură modernă de ultimă oră, orice problemă dentară. În această clinică din Cluj vă veți bucura de un raport calitate-preț foarte bun, chiar de până la 5 ori mai mic decât în multe alte țări din Europa.

Comentarii

loading...

Ziarul PDF

AD