18.8 C
Bucharest
Friday, 22 September 2023
HomeCoronavirusIohannis: Se pot introduce restricții în sectoare neesențiale dar nu putem să...

Iohannis: Se pot introduce restricții în sectoare neesențiale dar nu putem să constrângem

În cadrul eforturilor de combatere a pandemiei, pentru persoane nevaccinate anti – Covid “se pot introduce restricții în sectoare neesențiale, cum ar fi restaurantele, cinematografele” dar “nu putem să-i constrângem pe oameni”, a declarat, miercuri, 4 august 2021,  președintele Klaus Iohannis.

Șeful statului a precizat că în România campania de vaccinare împotriva Covid “trebuie îmbunătățită” dar a subliniat că românii nu vor fi constrânși să facă lucruri “pe care nu le înțeleg” – referindu-se la acei cetățeni care refuză să se imunizeze anti – Covid. Iohannis a mai spus că el, personal, este împotriva “discriminării” acestor persoane.

“Nu pot să accept măsuri care vor duce la discriminări. Nu putem învinge pandemia prin discriminare. Putem învinge pandemia prin vaccinare”, a precizat președintele Iohannis.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Un autobuz cu elevi s-a prăbușit într-o râpă

Doi adulţi au murit şi mai mulţi elevi au fost răniţi după ce autobuzul în care se aflau ”s-a rostogolit într-o râpă de...

Sărbătoare mare în 22 septembrie

Sfântul Teodosie de la Brazi, un martir al credinței ortodoxePe data de 22 septembrie, Biserica Ortodoxă Română face prăznuirea unui mare sfânt născut...

Am chemat în judecată Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal!

„Cred că s-a creat la un moment dat o confuzie, dar o va lămuri instanța, între dreptul de a filma și dreptul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies