6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSănătateÎncă un deces în urma incendiului de la Piatra Neamț. Numărul morților...

Încă un deces în urma incendiului de la Piatra Neamț. Numărul morților a ajuns la 11

Încă un pacient grav rănit în incendiul de la Spitalul Județean Neamț a murit, miercuri, numărul deceselor ajungând, astfel, la 11.

Decesul a fost anunțat de dr. Florin Roşu, şeful secţiei ATI a spitalului mobil din Lețcani, unde au fost transferați șase pacienți care fuseseră evacuați din Secția ATI a Spitalului Județean Neamț. Ultima persoană care a murit este o femeie în vârstă de 76 de ani, care avea comorbidităţi şi respira cu ajutorul aparatelor.

“Celelalte cinci persoane care au fost transferate la spitalul mobil de la Leţcani sunt în continuare în stare gravă dar stabilă. Doi dintre ei sunt intubaţi, ceilalţi trei sunt ventilaţi non-invaziv”, a precizat, miercuri, dr. Florin Roşu.

Toți cei șase pacienți fuseseră mutați sâmbătă seară de la Piatra Neamț la Lețcani, după declanșarea unui incendiu în Secția ATI de la SJU Neamț. Alți zece pacienți muriseră chiar în timpul incendiului sau imediat după aceea.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă