Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Încă un deces în urma incendiului de la Piatra Neamț. Numărul morților a ajuns la 11

Încă un pacient grav rănit în incendiul de la Spitalul Județean Neamț a murit, numărul deceselor ajungând, miercuri, la 11.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 18.11.2020 - 17:47

Încă un pacient grav rănit în incendiul de la Spitalul Județean Neamț a murit, miercuri, numărul deceselor ajungând, astfel, la 11.

Decesul a fost anunțat de dr. Florin Roşu, şeful secţiei ATI a spitalului mobil din Lețcani, unde au fost transferați șase pacienți care fuseseră evacuați din Secția ATI a Spitalului Județean Neamț. Ultima persoană care a murit este o femeie în vârstă de 76 de ani, care avea comorbidităţi şi respira cu ajutorul aparatelor.

"Celelalte cinci persoane care au fost transferate la spitalul mobil de la Leţcani sunt în continuare în stare gravă dar stabilă. Doi dintre ei sunt intubaţi, ceilalţi trei sunt ventilaţi non-invaziv", a precizat, miercuri, dr. Florin Roşu.

Toți cei șase pacienți fuseseră mutați sâmbătă seară de la Piatra Neamț la Lețcani, după declanșarea unui incendiu în Secția ATI de la SJU Neamț. Alți zece pacienți muriseră chiar în timpul incendiului sau imediat după aceea.

Comentarii