13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSănătateImplant dentar într-o zi - Ce înseamnă Fast & Fixed și cum...

Implant dentar într-o zi – Ce înseamnă Fast & Fixed și cum primesti o dantură nouă pe loc

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/clean-pink-dentist-surgery-69686/

 

Dacă ai nevoie de o dantură complet nouă, probabil ai auzit de sistemul care reușește într-o zi să îți redea zâmbetul. Se numește Fast and Fixed și datorită lui, spre deosebire de o înlocuire a fiecarui dinte in parte, vei primi o dantură nouă dintr-o dată.

Acest lucru se întâmplă cu ajutorul a 10 implanturi poziționate strategic (4 jos și 6 sus), care, spre deosebire de cele clasice sunt mai lungi, au altă formă pentru o foarte bună susținere.

În cazul tratamentului clasic, pentru o nouă dantură este nevoie de un total de 20 de implanturi, care se inserează în etape distincte, deci mai multe intervenții chirurgicale, o durată lungă de tratament și un grad mai mare de disconfort psihologic adus pacientului.

 

       Soluția Fast and Fixed
 

            A apărut din dorința de a simplifica tratamentul pentru pacienții care suferă de pierderea dinților, lucru care afectează rapid calitatea vieții, inclusiv respectul de sine.

            Soluția Fast and Fixed înseamnă sănătate orală și o stare generală de bine, dar în același timp este și eficientă. Reduci semnificativ timpul de tratament, dar și costurile. Chiar dacă poate părea ciudat, prețul este mai mic decât în cazul tratamentului clasic, prin simplul fapt că implică în locul a mai multe vizite la cabinet, o singură intervenție.

            Pentru că este o tehnologie nouă, tehnica este diferită de cea a implantului clasic, va trebui să intri în contact cu o echipă de specialiști. Așadar, există șanse foarte mari ca în cabinetul unde obișnuiai să te duci, să nu fie pregătiți pentru o astfel de intervenție.

            Discută despre un implant Fast and Fixed la Dental Excellence, o clinica stomatologica de renume din București, cu aparatură adecvată și specialiști cu experiență, care folosesc de cativa ani, cu succes, această nouă tehnologie de refacere a danturii. 

 

       Dinți într-o singură zi – simplu pentru candidații din provincie și diaspora
            Când ai nevoie să îți refaci dantura, iar în orașul în care locuiești nu există cabinete dotate cu aparatură adecvată și personal instruit pentru noile sisteme revoluționare, drumurile repetate la București pot părea inconfortabile și costisitoare.

            În cazul românilor plecați în afară, dacă își doresc o dantură nouă, prima barieră poate să însemne pentru ei costul ridicat al biletelor de avion.

Fast and Fixed elimină aceste inconveniente, întâlnirile repetate în cabinetul stomatologic și deci costurile pentru drum, zilele de concediu, schimbarea programului în funcție de vizita la dentist. Este ideal, pentru că pacientul nu rămâne legat de cabinetul stomatologic din România.

 

Iată avantajele:

 

– Într-o singură intervenție pacientului i se inserează 4 implanturi jos și 6 sus – procedura are loc sub anestezie și nu este dureroasă;

– A doua zi pacientul primește o dantură fixa provizorie, care să îi permită să își reia activitatea în mod obișnuit, adică să se întoarcă la job, fără a se abate de la programul obișnuit;

– Dantura fixă provizorie se simte natural și îi permite pacientului să vorbească și să mestece corect, singura condiționare fiind aceea de a mânca alimente moi;

– Pacientul pleacă din cabinet cu o dantură perfect funcțională și cu aspect estetic, se întoarce în orașul său și mai revine doar peste 6 luni, pentru dantura finală;

– Cele 6 luni înseamnă perioada de integrare a implanturilor în osul maxilarului, procesul de osteointegrare; deci este etapa de vindecare când persoana nu trebuie să mai viziteze dentistul;

 – La finalul celor 6 luni pacientul primește dantura fixă finală care îi va reface complet viața, aspectul chipului va fi întinerit cu cel putin 5 ani, va putea zâmbi cu încredere și nu se va mai feri să vorbească.

 

Bucuria recăpătării zâmbetului mult așteptat este imensă, datorită soluției Fast and Fixed tratamentul prezintă un maxim de confort pentru pacient, este o procedură minim invazivă.

Pacienți din lumea întreagă au beneficiat de soluția Fast and Fixed, sistem de implanturi de calitate superioara, produs de cel mai reputat producator de implanturi – Bredent Germania –  și au satisfacția de a fi făcut cea mai buna investiție din viața lor.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă