Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Guvernul a alocat 5 milioane de lei pentru plata unor cheltuieli la Spitalul Municipal Săcele

Guvernul a alocat, în şedinţa de vineri, suma de 5 milioane de lei pentru Spitalul Municipal Săcele, judeţul Braşov, banii urmând a fi folosiţi la plata unor cheltuieli curente şi de capital.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.10.2019 - 16:28

"Suma este necesară întrucât veniturile proprii ale spitalului şi alocările Consiliului Local sunt insuficiente pentru continuarea activităţii medicale şi pentru susţinerea cheltuielilor de funcţionare a unităţii", arată MDRAP.

"Guvernul României a aprobat alocarea sumei de 5 milioane de lei, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2019, pentru plata cheltuielilor curente şi de capital ale Spitalului Municipal din Săcele (jud. Braşov)", se arată într-un comunicat de presă transmis de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP).

Suma este necesară întrucât veniturile proprii ale spitalului şi alocările Consiliului Local sunt insuficiente pentru continuarea activităţii medicale şi pentru susţinerea cheltuielilor de funcţionare a unităţii.

Conform sursei citate, până la finalul anului 2019, unitatea medicală are nevoie de sprijin financiar pentru amenajarea spaţiilor medicale, utilităţi absolut necesare pentru confortul pacienţilor, dar şi pentru medicamente şi reactivi.

Comentarii

loading...