Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

GlaxoSmithKline: Rezultate pozitive într-un studiu privind un tratament lunar pentru HIV

O filială a GlaxoSmithKline a obţinut rezultate pozitive în primul său studiu de fază a treia pentru un tratament format din două medicamente destinat tratării HIV, transmite MarketWatch.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.08.2018 - 09:07

Studiul realizat de ViiV Healthcare a arătat că tratamentul injectabil cu medicamentele cabotegravir şi rilpivirină, administrat o dată pe lună, are o eficacitate similară cu tratamentul standard format din trei medicamente orale, administrat zilnic.

Dacă tratamentul cu două medicamente va fi aprobat, va oferi persoanelor infectate cu HIV o lună de zile între fiecare doză de terapie antiretrovirală.

 În acest fel, tratamentul pentru HIV va fi transformat din 365 de doze pe an la 12 doze, a declarat John Pottage, director ştiinţific şi director medical la ViiV Healthcare.

Acţionarii ViiV Healthcare  sunt GSK, împreună cu Pfizer şi Shionogi.

Comentarii

loading...

Ziarul PDF

AD