Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

foto: shutterstock

ECOSE® Technology - grijă pentru oameni și mediul înconjurător

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 10.08.2018 - 14:53

Tehnologia este cea care a revoluționat epoca în care trăim făcând posibilă prelungirea speranței de viață și îmbunătățind activitățile zilnice.Totodată, descoperirile și invențiile tehnologice ne-au transformat și modul de a privi natura, ne-au ajutat să fim mai atenți la mediul înconjurător, să conștientizăm importanța economiei de energie și să susținem cu grijă echilibrul fragil între om și ecosistem.

 

Suntem mai atenți la ceea ce consumăm din punct de vedere alimentar, material și tot mai preocupați de întreținerea unui stil de viață sănătos. Totul contează. De la aerul pe care îl respirăm până la materia primă din care sunt fabricate bunurile din jurul nostru. Și cum am ajuns în prezent să ne petrecem timpul în proporție de 90% în interiorul clădirilor este cu atât mai important ce emană materialele din structura acestora.

 

Noi, Knauf Insulation ținem cont de sănătatea oamenilor, a comunității, dar suntem în egală măsură preocupați și de mediul înconjurător. Așa cum pentru tine contează să alegi calitatea înainte de orice, pentru noi primează să asigurăm sustenabilitate cu produsele noastre de izolare. Poate cea mai importantă premisă ce susține caracteristica premium a gamei noastre de soluții tehnice.

 

Sustenabilitatea ne-a ghidat și în implementrea ECOSE® Technology în toată suita de soluții tehnice pe care le oferim, ridicând astfel standardul existent în industrie la un nivel superior. Tehnologia ECOSE® este un liant fără formaldehidă, pe bază de materii prime uşor regenerabile care înlocuiesc produsele chimice pe bază de petrol folosite pe scară largă pentru alte tipuri de produse de izolare. Această tehnologie a rezultat în urma a cinci ani de cercetare intensivă care a avut ca scop identificarea soluției optime pentru a proteja oamenii și mediul înconjurător de substanțe toxice. Produsele cu tehnologia ECOSE® au multiple aplicații în viața urbană. Sunt materiale performante de izolare ce pot fi utilizate atât pentru propria casă, cât și la nivelul unor construcții complexe precum clădirile de birouri.

 

Experiența de lucru cu produsele ce încorporează tehnologia ECOSE® a demonstrat că materialele sunt mai ușor de manevrat, au un miros mai plăcut, iar mediul în care sunt executate lucrările de izolare este mai curat decât atunci când sunt utilizate materiale izolatoare convenționale.

 

Din respect pentru viitorul naturii și sănătatea celor care o populează, vom continua să dezvoltăm produse inovatoare ce setează o abordare mai prietenoasă cu mediul înconjurător. Tu cât de mult îți dorești un mediu mai curat și sănătos? 

Comentarii

loading...

Ziarul PDF

AD