4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSănătateDeznădejdea cadrelor medicale: „Câți morți trebuie să fie ca să se ia...

Deznădejdea cadrelor medicale: „Câți morți trebuie să fie ca să se ia măsuri?”

Trei zile a durat de la momentul sesizării suspiciunilor până la confirmarea infecției. Trei zile în care tot personalul medical, 85 de persoane, a venit în contact cu pacientul infectat. Trei zile în care personalul medical a venit în contact cu cei 156 de pacienți internați în secția de la Zărnești și Lanțul nu se oprește aici. Una dintre asistente este trimisă la o instruire unde intră în contact cu alte cadre medicale de la Brașov și Vulcan. Asta deși se știa despre pacientul infectat de la Zărnești, potrivit brasovstiri.ro.

 
Personalul medical de la Secția de Psihiatrie Cronici de la Zărnești dezvăluie întreaga poveste printr-o scrisoare dată sâmbătă publicității:

„Doamne, ce se intampla!“

Sunt cuvintele de deznădejde ale unei asistente. Nu, ea nu este o „lașă”. Nu își dă demisia. Suportă consecințele deciziilor unui stat, care numește manageri pe pile, care închide ochii la contractele cu dedicație, la angajările rudelor și care îi lasă întotdeauna pe „cei mici” să tragă ponoasele.

La ce se referă conversația din imagine?

Asistentele, care au intrat în contact cu un pacient suspect COVID-19 (confirmat a doua zi ca fiind pozitiv), au fost trimise la Spitalul de Neurologie și Psihiatrie din Brașov, pentru a fi instruite. După cum observați din conversație, colegele lor din alte secții, știau deja de cazul suspect.

Cu toate acestea, au fost ținute toate pe un coridor îngust, fiind reunit personalul de la mai multe secții (din mai multe orașe). Mai mult decât atât, masca folosită la instructaj a fost folosită de TREI PERSOANE CONSECUTIV!!!”.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă